Početna aktuelnosti Obavještenje za učesnike “Marša mira Srebrenica 2024”

Obavještenje za učesnike “Marša mira Srebrenica 2024”

123
0
Podijeli

Obavještaju se učesnici Marša mira Srebrenica 2024. godine sa područja grada Živinice koji ove godine učestvuju u Maršu mira da jedna grupa učesnika – djeca boraca Srebrenice, polazi dana 07.07.2024. godine u 6 sati ispred Gradske uprave pješice do Nezuka, druga grupa učesnika polazi 07.07.2024. godine – Crveni križ ispred Gradske uprave u 14 sati i 15 minuta, a treća grupa učesnika Marša mira polazi dana 08.07.2024. godine u jutarnjim satima u 6 sati ispred Gradske uprave put Nezuka odakle kolona kreće na marš dug oko 100 kilometara.

Ovim putem obavještavamo sve učesnike Marša mira sa područja našeg grada da je za sve učesnike obezbjeđen prevoz do Nezuka kao i prevoz u povratku iz Potočara poslije klanjanja dženaze, obezbjeđena je hrana večera i suhi obrok za vrijeme trajanja Marša kao i prevoz stvari do mjesta prenoćišta u toku Marša mira i kompletna logistička podrška za vrijeme trajanja Marša mira.

Takođe, želimo da skrenemo pažnju svim učesnicima da se drže uputa Organizacionog odbora kako nebi došlo do neželjenih posledica.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Gradskoj upravi na čelu sa gradonačelnikom gospodinom Beganom Muhićem na logističkoj podršci učesnicima Marša mira, RO Merhameta Tuzla i Osnovnom odboru Merhameta Živinice kao i Živiničkom Hunjeru na logističkoj podršci učesnicima Marša mira Srebrenica 2024 godine.

Organizacioni odbor – Presjednik Kerim Trakić

/J.R./

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje