Početna aktuelnosti Održana Izvještajno-izborna skupština RK Konjuh

Održana Izvještajno-izborna skupština RK Konjuh

720
0
Podijeli

Na redovnoj četverogodišnjoj  Izvještajno-izbornoj skupštini Rukometnog kluba Konjuh, izabrani su članovi Skupštine, Upravnog i Nadzornog odbora, usvojen srednjoročni plan razvoja kluba izvještaj o radu za 2018.godinu utvrđen plan rada za 2019.godinu

Za predsjednika Skupštine ponovo je  izabran Almir Šahinpašić, za zamjenika Enes Glavinić. Izabran je i novi sastav Upravnog odbora od 9 članova, koji će predsjednika i potpredsjednika izabrati na prvoj sjednici. Članovi UO su: Marijan Babić, Admir, Imširović, Eminudin Kamberović, Mirza Kavgić, Fahrudin Kuljaninović, Vedran Labendž, Amel Muhić, Adnan Muhtarević, Jasmin Omerefendić.

Izabran je i novi sastav Upravnog odbora od 9 članova, koji će predsjednika i podpredsjednika izabrati na prvoj sjednici. Izabran je i novi sastav Nadzornog odbora, na čelu sa predsjednikom Suadom Avdagićem. U nastavku usvojene su izmjene i dopune Statuta RK Konjuh.

Rukometaši Konjuha u minuloj polusezoni su zauzeli 8.mjesto na tabeli, ali je ocjena da će na proljeće rezultati biti mnogo bolji. To se obrazlaže povoljnijim rasporedom odigravanja utakmica i vrlo dobrim pripremama u pauzi prvenstva.

Novinarka/ Merisa Mujčinović/

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje