Početna Uncategorized Održana skupština KK Živinice

Održana skupština KK Živinice

782
0
Podijeli

Juče je održana redovna Izvještajno izborna skupština Košarkaškog kluba Živinice.Na osnovu rezultata koje je klub ostvario protekle sezone tj. historijski plasman u A1 ligu FBiH, možemo slobodno reći da je imala i svečani karakter.

Na dnevnom redu našla su se izuzetno bitna pitanja za živiničku košarku u budućnosti. U Skupštini kluba svoje mjesto su našli ljudi iz svih sfera živiničkog društva. Bitno je napomenuti da je za novog predsjednika Skupštine imenovan gospodin Refik Nišić, koji je na toj funkciji zamijenio dosadašnjeg predsjednika gospodina Jasmina Osmanovića, koji je ostao uz KK Živinice, ali je funkciju ustupio zbog poslovnih obaveza.

Na Skupštini se dalje raspravljalo o načinu na koji će klub egzistirati u narednoj godini, te napraviti što bolje rezultate i predstaviti Živinice kao grad vrhunskih sportista.Bitno je naglasiti da je Klub finansijski pozitivno završio prošlu sezonu, te je Izvještaj usvojen jednoglasno.

Akcenat je stavljen i na mlađe kategorije, pa su date smjernice i podrška Školi košarke koja je počela sa radom ove godine. Posebno priznanje dodijeljeno je posthumno za našeg najvjernijeg navijača Fahrudina Imamovića, a priznanje je članu obitelji preminulog uručio predsjednik UO gospodin Halil Muratovic.

Na kraju možemo biti zadovoljni učinjenim u prošloj sezoni, pokušati i ove godine dati naš maksimum u ostvarenju ciljeva Kluba. Takođe se želimo zahvaliti svim privrednim subjektima koji su bili uz nas, općinskom načelniku, Općinskom vijeću, igračima, stručnom timu i našim vjernim navijačima koji su nas bodrili svaku utakmicu i bili naš 12 igrač,stoji u saopćenju KK Živinice koje je danas dostavljeno u našu redakciju.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje