Početna aktuelnosti ˝Dental House” za Vaš blistav osmijeh

˝Dental House” za Vaš blistav osmijeh

788
0
Podijeli

Privatna stomatološka ordinacija “Dental House” vl.Zikreta Smajlovića  ,  danas je obilježila drugu godišnjicu od svog osnivanja.

Ovo je samo jedan od biznisa koji je podržan od strane grada Živinice kroz start up projekte , koji omogućava mladim ljudima da ostvare svoje snove.

Onaj  ko svoj životni poziv odabere  jer ga voli, sretan je čovjek, baš kao i naš sagovornik,doktor   stomatologije Zikret Smajlović , vlasnik stomatološke ordinacije ˝Dental House˝,  koji nam otkriva, da je svoj dječački san osvario 2019. godine u decembru, kada je otvorio privatnu stomatološku ordinaciju .

U ovoj ordinaciji radi ukupno 5 ljudi.

“Dental House” pacijentima nudi mnogobrojne usluge: ciscenje zuba, izbjeljivanje, popravak i lijecenje, vađenje zuba, nadoknadu izgubljenih zuba, navlake, mostove, implantate…

Ono što je karakteristično za ovu stomatološku ordinaciju , da pacijenti dolaze iz svih krajeva BiH.

Doktor Zikret Smajlović  završio je  stomatološki fakultet u Sarajevu.

Nakon završenog studija izvjestan period proveo je  volontirajući kao stomatolog, prvo na fakultetu, a potom  u Domu zdravlja.

Dr.Smajlović usavršavao se na prestižnim univerzitetima u Turskoj i Mađarskoj, a pohađao je i  mnogobrojne kurseve i edukacije.

Prvi posao dobio je u Zenici gdje je radio  kao stomatolog u ordinaciji specijaliziranoj za oralnu hirugiju, u Zenici., a nakon toga postaje vlasnik privatne ordinacije.

Da nije bilo, lako, priznao je, ali je sretan što danas uljepšava osmjeh kod  drugih ljudi.

Dodaje još, da je edukacija, nešto na čemu treba da se radi cijelog života.

Svi oni koji žele da uljepšaju svoj osmjeh, imaju mogućnost to učiniti u ordinaciji Dental House, koja pored veoma stručnog i ljubaznog osoblja posjeduje i najsavremeniju opremu .

U ugodnom ambijentu i sa prijatnim osobljem,  osjećat će te se  opuštenije,  i bez straha  doživjeti liječničke intervencije, poručuju iz ˝Dental House˝ .

Privatna stomatološka ordinacija nalazi se na adresi Armije BiH 25 u Živinicama.

Novinarka : Dijana Svrakić

 

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje