Početna aktuelnosti Otvorena poslovnica Nove banke u Živinicama

Otvorena poslovnica Nove banke u Živinicama

241
0
Podijeli

U prisustvu značajnog broja privrednika i gostiju , svečenim presijecanjem vrpce gradonačelnik Živinica Begana Muhića i Predsjednik Uprave „Nove banke” Siniša Adžić zvanično   je otvorena  poslovnica Nove banke u Živinicama.

Građani i pravna lica od sada mogu da koriste usluge unutrašnjeg i inostranog platnog prometa, da postanu korisnici kredita, štednje i depozita, platnih kartica, kao i ostalih usluga koje pruža Nova banka.

Ovo je 59 poslovnica u mreži a četvrta na području TK-a .

Adžović je nakon upućene dobrodošlice zvanicama istakao ,  da je važno imati dobre odnose s vlastima i zajednički  učestvovati  u projektima,  jer bez razvoja lokalne zajednice i razvoja biznisa klijenata nema mogućnosti ni banka da se razvija.

Svoj rad temelje na brizi o klijentima, dodaje Adžiić i naglašava da su po veličini Aktive  treća banka u BiH.

Prilikom obraćanja gradonačelnik  Živinica Began Muhić je kazao da otvaranje poslovnice Nove banke  potvrđuje finansijsku stabilnost,   kao i potencijal za još bolji  razvoj bankarskog sektora u  Živinicama.

Poslovnica Nove banke nalazi se u ulici Oslobođenja broj 52, a radno vrijeme je  od 8:00 do 15:30h .

Nakon svečane ceremonije „Nova banka” uručila je novčanu donaciju  predsjedniku Uprave RK Konjuh Eldaru Sralajiću u  iznosu  od  1.000  KM .

Dijana Svrakić

 

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje