Početna aktuelnosti Pripreme FK Priluk za novu sezonu

Pripreme FK Priluk za novu sezonu

211
0
Podijeli

Fudbalski klub Priluk priprema se za novu sezonu u Drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine Sjever. Sjajna takmičarska godina je iza ovog živiničkog kluba koji je prošlu sezonu završio na visokom petom mjestu, što je jedan od najboljih rezultata ovog kluba od kad se on takmiči u trećem rangu bosanskohercegovačkog fudbala.

Trener ekipe Mirza Mahovkić istakao je kako je zadovoljan postignutim rezultatom u prošloj sezoni. Ekipa je u odnosu na prošlu sezonu značajno podmlađena i predvođena je kapitenom Merisom Mešanovićem koji je ujedno i jedan od najstarijih igrača i predvodnik mlade generacije Priluka.

Vrijedi istaći kako je Fudbalski klub Priluk nakon 11 godina čekanja napokon zaigrao takmičarske utakmice na svom stadionu u prošloj polusezoni i da je ekipa cijele pripreme odradila na svom terenu. U narednom periodu očekuju se dodatna ulaganja od strane Grada Živinice u travnjak stadiona u Priluku u iznosu od oko 10 hiljada KM.

Više informacija o pripremama za novu sezonu, kao i izjave glavnih aktera, pogledajte večeras od 18:30 u našoj informativnoj emisiji.

Ramiz Rizvanović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje