Početna aktuelnosti Servisne informacije 04.08.2023.

Servisne informacije 04.08.2023.

135
0
Podijeli

Službenici PS Živinice evidentirali su  narušavanje javnog reda i mira u ulici Alije Izetbegovića od strane jednog lica, dok se u ulici Pašage Gogića dogodila međusobna tuča od strane dva lica.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M 17.1, nije bilo povrijeđenih lica. U istoj je  vozač p.m.v udario u branik, gdje je na vozilu pričinjena materijalna šteta.

Ostalih prijava građana bilo je 12.

Vatrogasci PVJ Živinice nisu imali interevncija.

U JP ViK Živinice su nama kazali da je vodosnabdijevanje bilo uredno.

Iz BIHAMK-a:

Na putevima u Bosni i Hercegovini saobraća se po pretežno suhom kolovozu, uz povremeno pojačan promet vozila. Na svim dionicama savjetujemo oprezniju vožnju i izbjegavanje rizičnih preticanja.

Sporije zbog radova tokom dana saobraća se na magistralnim putevima: Bihać-Kamenica, Stup-Blažuj, Kiseljak-Busovača, Travnik-Vitez, Ripač-Dubovsko, na ulazu u Bugojno (iz smjera Rostova), Hadžiće i Kladanj (iz smjera Olova).

Pojačana je frekvencija vozila na graničnim prelazima: Bosanska Gradiška (ulaz i izlaz), Deleuša (izlaz) i Izačić (izlaz) iz Bosne i Hercegovine. Na ostalim graničnim prelazima promet putničkih vozila povremeno je pojačan, a zadržavanja su za sada do 30 minuta.

Dijana Svrakić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje