Početna Uncategorized Servisne informacije 10.06.2022.

Servisne informacije 10.06.2022.

108
0
Podijeli

Policijski službenici PS Živinice u protekla 24 sata evidentirali su tri saobraćajne nesreće u kojima su povrijeđene dvije osobe. Jedna osoba je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći tri putnička motorna vozila koja se dogodila u ulici Dubravska, dok je jedno lice povrijeđeno u sudaru dva putnička motorna vozila u ulici Modračka. Jedna saobraćajna nesreća u kojoj nije bilo povrijeđeno dogodila se u ulici Dubravska. Evidentirano je 11 ostalih prijava građana.

Hitna pomoć Doma zdravlja Živinice u prethodna 24 sata obavila je 114 pregleda i jedan izlazak na teren.

Profesionalna vatrogasna jedinica Živinice obavila je jednu tehničku intervenciju uklanjanja oborinskih i fekalnih voda u naselju Đurđevik.

Porodilište: Na porodilištu na UKC Tuzla u protekla 24 sata rođene su dvije bebe, jedna djevojčica i jedan dječak.

JP VIK: Otežano vodosnadbijevanje u Dubravama. Zbog rekonstrukcije na vodovodnoj mreži, doći će do prekida u vodosnadbijevanju u ulici 25. novembar: Omega, Bulevar, Blok I, Blok II, Blok III i Zgrada Čardaklija.

BIHAMK:

Zbog nestabilne vremenske situacije i kiše koja povremeno pada, apelujemo na vozače da na svim putnim pravcima voze maksimalno oprezno i da vožnju prilagode trenutnim uslovima na putu. Na vrijeme se informišite o prohodnosti puteva i graničnih prelaza, kako bi vaše putovanje učinili ugodnijim i sigurnijim.

Na graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta. Do 30.09.2022. za međunarodni putnički saobraćaj otvoren je granični prelaz Krstac na putnom pravcu Gacko-Nikšić.

Ramiz Rizvanović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje