Početna aktuelnosti Servsine informacije 29.05.2024.

Servsine informacije 29.05.2024.

84
0
Podijeli

U PS Živinice su nam saopćili da su zabilježili 12 prijava građana  iz oblasti ostalih događaja, dok je u drugim oblastima stanje bilo mirno.

Vatrogasci PVJ Živinice nisu imali intervencija .

U Hitnoj službi Doma zdravlja medicinsko osoblje pružilo je 103usluga građanima.

U JP ViK Živinice su nam saopćili da je vodosnabdijevanje bilo uredno.

Iz BIHAMK-a:

Zbog nestabilne vremenske situacije i kiše koja povremeno pada, apelujemo na vozače da budu maksimalno oprezni i da vožnju prilagode trenutnim uslovima na putu. U jutarnjim satima magla i niska oblačnost smanjuju vidljivost, zbog čega je obavezno držati odstojanje između vozila.

U toku su radovi na redovnom servisiranju lijeve tunelske cijevi tunela Vis, 25.Novembar i Grab, zbog čega je za saobraćaj zatvorena dionica autoputa A-1 Tarčin-Lepenica. Za vrijeme radova saobraćaj se odvija dvosmjerno, suprotnom stranom autoputa.

Sanacioni radovi aktuelni su i na magistralnim putevima: Lukavac-Šićki Brod, Srbljani-Bosanska Krupa, Bugojno-Gornji Vakuf/Uskoplje, Jablanica-Prozor, Tarčin-Konjic, Kladanj- Vlasenica (Gojsalići), Jelah-Doboj (Karuše), Dobro Polje-Miljevina, Jablanica-Potoci (u Donjoj Jablanici), Bijeljina-Rača, Čevljanovići-Nišići, kao i na kružnom toku na ulazu u Bosansku Gradišku. Na mjestima izvođenja radova saobraća se usporeno.

Dijana Svrakić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje