Početna aktuelnosti Sutra svečano otvorenje nove benzinske pumpe In Vivo pored Gradskog stadiona

Sutra svečano otvorenje nove benzinske pumpe In Vivo pored Gradskog stadiona

185
0
Podijeli

Firme ˝In –Vivo Dizajn˝  sutra u našem gradu otvara još jednu benzinsku pumpu na adresi Modračka bb , u blizini Gradskog stadiona.

I ova puta vlasnik pumi In Vivo , Mensur Redžić  za određeni broj i stalnih ali i budućih  mušterija , pripremio je besplatno sipanje goriva.

Firma ˝In –Vivo Dizajn˝ jedna je od rijetkih koja u vremenu pandemije sa koronavirusom, nastavlja da raste i ide naprijed.

Pored benzinske pumpe u Ljepunicama, Ciljugama , zatim  u blizi autobuske stanice, sutra Živiničani ali i svi drugi prolaznici imaće priliku da toče gorivo po najpovoljnijim cijenama ne samo na TK već i u BiH , na još jednoj pumpi u okviru porodice ˝IN Vivo˝.

Otvaranje novoizgrađene pumpe na adresi  Modračka bb u blizini Gradskog stadiona planirano je za sutra od 07:00 sati.

Vlasnik benzinskih pumi Mensur Redžić , je i  ovoga puta pripremio   za prvih 500 kupaca besplatno točenje goriva u vrijednosti od 20 KM.

Zbog veoma ozbiljne epidemiološke situacije iz In Viva su zamolili sve kupce, da se pridržavaju svih epidemioloških mjera , uz obavezno nošenje maske kao i držanje distance od 2 metra .

U sklopu ove benzinske pumpe , sutra će biti otvoren i moderno ompremljeni Coffe bar, u kojem će svi oni koji se zaustave da natoče gorivo moći odmoriti uz kafu ili neki drugi napitaka.

Ljubaznost, kvalitet i cijena naglasili su iz  In Vivo,  da ih čini jednostavno najboljim .

Podsjećamo,   firma ˝In Vivo Dizajn˝ do otvaranja ove benzinske pumpe imala je 36 uposlenih radnika, sa otvaranjem  ove bezinske pume još 11 ljudi dobilo je mogućnost zaposlenja.

Sa širenjem ovako pozitivne priče , poručili su da nastavljaju i u narednom periodu. Već su uveliko ušli u posao za izgradnju i pete benzinske pumpe na putu Živinice -Banovići u mjestu Donja Višće.

Ovoga puta iz In Viva su zahvalili Gradu Živinice , kao i zaposlenicima u gradskim službama  na veoma ažurno provedenim postupcima od početka do kraja  svih procedura koje je bilo neophodno završiti , kako bi jedan ovakav objekat sutra počeo sa radom.

Ne sumnjamo da će svi putevi sutra da vode prema zapadnom dijelu našeg grada.

Očekuju se i kilometarske kolone, te se stoga preporučuje vozačima da budu strpljiv .

Dijana Svrakić

 

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje