Početna aktuelnosti Sutra Tematska sjednica Općinskog vijeća Živinice

Sutra Tematska sjednica Općinskog vijeća Živinice

1034
0
Podijeli

Kolegij općinskog vijeća Živinice,na svojoj posljednjoj sjednici, donio je zaključak da se sutra,6.decembra, održi sjednica Općinskog vijeća Živinice.

Sjednica će imati tematski karakter i po najavama,raspravljat će se o prvorazrednoj temi za naš Kanton a naročito za općinu Živinice.

Predsjedavajući općinskog vijeća Živinice Nail Jusić istakao je da Tuzla želi da sprovede određene projekte na teritoriji općine Živinice kako bi poboljšala vlastitu snabdjevenost vodom.

Po riječima predsjedavajućeg Općinskog vijeća Živinice Naila Jusića,sutrašnju sjednicu izabrani predstavnici građana Živinica moraju iskoristiti kako bi i naša lokalna zajednica imala neke benifite od budućih projekata i kako bi i Živiničani imali koristi od toga i riješili dobar dio svojih problema sa napajanjem vodom.

Predsjedavajući Jusić je istakao da će Općinsko vijeće biti maksimalno kooperativno i omogućiti realizaciju pomenutih projekata ali ne na štetu građana općine Živinice i naše lokalne zajednice,jer kako reče Presjedavajući Općinskog vijeća-mandat nas vijećnika Živinica je,prije svega da branimo živiničke interese i da radimo za dobrobit naših građana.

Jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje