Početna aktuelnosti U subotu u BKC-u Živinice film Muhameda Mahmutovića “Svjedoci prošlog vremena”

U subotu u BKC-u Živinice film Muhameda Mahmutovića “Svjedoci prošlog vremena”

379
0
Podijeli

Film Muhameda Mahmutovića “ Svjedoci prošlog vremena“, bit će prikazan u Bosanskom kulturnom centru Živinice 12.februara (subota), sa početkom u 17 i 19 sati.

Svjedoci prošlog vremena je prvi dugometražni igrani film u historiji Tuzle. Film je okupio na desetine i desetine glumaca, statista, desetine i desetine uspješnih kompanija i već je tokom snimanja privukao simpatije velikog broja građana, osnovnih i srednjih škola, javnih institucija i preduzeća.

Predprodaja ulaznica po cijeni od 10 KM za odrasle i 7 KM za djecu do 15 godina će se vršiti od 9. 02. 2022.godine u FAST FOOD BAŠ DONER Živinice od 8:00 – 16:00 sati i na dan projekcije filma na biletarnici BKC-a Živinice.

Film je namijenjen za sve uzraste i generacije uz poštivanje Covid mjera.

Producent filma obavještava da svi koji kupe ulaznice mogu učestvovati u Nagradnoj igri ako na poleđini ulaznice napišu Ime i prezime i broj telefona, te poslije odgledanog filma popunjenu ulaznicu ubace u nagradnu kutiju. Izvlačenje nagrade je poslije odgledane druge projekcije filma za koji će dobitnik biti obaviješten kad i gdje da preuzme nagradu. Nagrada je telefon iz Moby šop Živinice u vrijednosti od oko 900 KM.

S.A. /BKC Živinice/

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje