Početna aktuelnosti U Živinicama zabilježena dva krivična djela

U Živinicama zabilježena dva krivična djela

315
0
Podijeli

Prema informacijama koje  smo dobili u PS Živinice, policijski služenici PS Živinice dva puta su izlazili na teren, po dojavi da je došlo do otuđenja registarski tablica i otuđenja putničkog motornog vozila.

Oba krivična djela dogodila su se u gradu.

Detaljnije informacije po navedenom  nismo dobili.Sobraćajnih nesreća i narušavanja javnog reda i  mira nije bilo.Ostalih događaja po prijavi građana zabilježili su 13.

Vatarogasci  Profesionalne vatrogasne jedinice  nisu imali intervencija.

U Hitnoj slubi Doma zdravlja Živinice pregledali su 151 pacijent i 5 puta su izlazili na teren.

U protekla 24 sata u Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a Tuzla rođeno je šest beba, dva dječaka i četiri djevojčice.

U JP VIK-a  su nam kazali da je i dalje na snazi prvi stepen redukcije u noćnim satima.

Iz  BIHAMK-a upozoravaju da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke, kao i preko planinskih prevoja, učestali odroni zemlje ili kamenja na kolovoz.

Na dionici magistralnog puta M-16.4 Novi Travnik-Bugojno zbog radova na rekonstrukciji mosta, na snazi je zabrana saobraćaja za teretna vozila preko 7 tona ukupne mase. Alternativni pravac za ovu kategoriju vozila je Novi Travnik-Travnik-Donji Vakuf-Bugojno.

Na magistralnom putu M-17 Zenica-Nemila zbog radova u tunelu Vranduk vozila saobraćaju naizmjenično, jednom trakom, uz postavljenu svjetlosnu signalizaciju.

Novinarka:Dijana Svrakić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje