Početna aktuelnosti Javne rasprave o Nacrtu budžeta grada Živinice za 2023.godinu počinju 22.novembra

Javne rasprave o Nacrtu budžeta grada Živinice za 2023.godinu počinju 22.novembra

285
0
Podijeli

Budžetski korisnici  Grada Živinica kao i svi ostali zainteresirani građani za četiri dana imaće  priliku dati svoja mišljenja i sugestije  na Nacrt budžeta Grada Živinica za 2023. godinu u iznosu cirka 33 miliona KM, koji je donijelo GV Živinice na posljednjoj održanoj redovnoj sjednici.

Javna rasprava sa JU I JP održaće se 22.novembra sa početkom u 13:30 minuta, a isti dan u 16 sati sa predsjednicima Savjeta MZ-a.

23.novembra biće upriličena Javna rasprava sa  građanima Živinica i Udruženjima i organizacijama u 16 sat,  a 24.novembra  sa predstavnicima političkih partija i vijećnicima  u 16 sati.

Prijedlozi, sugestije, mišljenja na Nacrt budžeta za 2023. godinu  mogu se dostaviti u Odsjek za budžet , finansije i trezor  do 30.11 sa naznakom ˝Javna rasprava za budžet za 2020.godinu˝ putem pošte na adresu,  Grad Živinice , ul.Alije Izetbegovića broj 28 ili na email jasmin@gradzivinice.ba ili  dzevad@gradzivinice.ba .

Ovom prilikom upućen je poziv budžetskim korisnicima da uzmu učešće u Javnim raspravama , kako bi doprinijeli što kavlitetnijoj izradi ovog značajnog dokumenta.

Dijana Svrakić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje