Početna aktuelnosti Predstava ˝Novogodišnja TV emisija˝ premijerno će biti izvedena 18.decembra

Predstava ˝Novogodišnja TV emisija˝ premijerno će biti izvedena 18.decembra

830
0
Podijeli

Nakon manifestacije ˝Četvrkom u pozorište˝, BKC Živinice nastavlja sa novim projektom,  ali ovoga puta u saradnji sa Gradskim pozorištem i TV Živinice  .

Naime, ovih dana u toku su probe na predstavi pod nazivom ˝Novogodišnja TV emisija˝ koja je namijenjena za djecu, a koja će svoju premijeru imati 18.decembra pred živiničkim mališanima, a ujedno i činiti Novogodišnji program TV Živinice.

 ˝Novogodišnja TV emisija˝ čini jedan zamiljiv interaktivni mjuzikl za djecu čiju je režiju i adaptaciju teksta radio Emir Ibrahimović.

Adi Glavinić, Adila Alić, Elmir Krivalić i Emir Ibrahimović ovih dana su na daskama koje život znače i pripremaju se kako bi na najbolji način izveli predstavu pred živiničkim mališanima.

Riječ je o jedno edukativnoj , interaktivnoj Novogodišnjoj predstavi u kojoj igraju mladi glumci, istakao je ovom prilikom direktor BKC Živinice Elmir Krivalić.

˝Mislim da će ovo biti jedna veoma zanimljiva novina, da će djeca  uporedo sa gledanjem jedne zanimljive predstave,  imati priliku da učestvuju u samom snimanju Novogodišnjeg programa TV Živinice˝ dodao je Krivalić.

Novinarka:Dijana Svrakić

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje