Početna aktuelnosti Rođendan Bingo city centra u Tuzli

Rođendan Bingo city centra u Tuzli

1567
0
Podijeli

Tuzla, 9.11.2019.

Saopštenje za medije

Treći rođendan Bingo City Center-a za pamćenje

Više od 25 000 posjetilaca uživalo u cjelodnovnom programu

 

U Bingo City Centeru jučer je obilježen treći rođendan. Tokom proteklih mjesec dana svi su mogli učestvovati u nagradnoj igri, a na sam rođendan uživati u cjelodnevnom zabavnom programu koji je završen spektakularnim koncertom regionalne zvijezde Saše Kovačevića.  „BCC slavi treći, darovi sve veći!“ bio je slogan nagradne kampanje u kojoj su organizatori podijelili 336 nagrada. Saša je usrećio tri kupca koji su učestvovali u nagradnoj igri i osvojili po 3.333 KM: Selmu Mulavdić iz Srebrenika, te Adisa Barakovića i Nijazima Hadžića iz Tuzle.

Lidija Zulić, menadžerica Bingo City Center-a nije krila zadovoljstvo zbog svih dešavanja, kako jučer, tako i protekle tri godine: „Ponosni smo što smo u protekle tri godine zaista postali destinacija za shopping, zabavu i druženje, ne samo za građane Tuzle, nego i mnogo šire.  Zahvaljujući odličnoj kombinaciji svjetski poznatih modnih brendova, vrhunskog kina Cinestar, kuglane Brunswick i ostalog sadržaja, opravdali smo slogan da smo „Mjesto gdje želje ožive“. Pratimo sve trendove kada su u pitanju shopping centri, te ćemo nastojati našim kupcima kontinuirano pružati novi sadržaj“.

“Prezadovoljan sam nastupom i publikom i svi su me oduševili.  Upućujem najlepše čestitke za rođendan centra.”, rekao je Saša Kovačević, koji je dvosatnim nastupom i odličnim repertoarom oduševio hiljade posjetilaca.

Podsjećamo, Bingo City Center otvoren je 11. novembra 2016. godine. Prostire se na površini od 40.000 m2, a u sklopu centra ima više od 50 poznatih brendova, Brunswick kuglana, Cinestar kino sa pet dvorana, restorani i kafei.

 

 

 

BINGO City Center. Svi su tu gdje želje ožive. Budite i vi.

J.R.

.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje