Početna aktuelnosti U Živinicama simbolično otvoren rekonstruisani i prošireni Prodajni centar “Miden company”

U Živinicama simbolično otvoren rekonstruisani i prošireni Prodajni centar “Miden company”

439
0
Podijeli

Živinička ugledna firma “MIDEN COMPANY” predvodnica je na području Bosne i Hercegovine u prodaji keramike, sanitarije, laminata , parketa i rasvjete sa četiri objekta u maloprodaji i jednim Distributivnim centrom u veleprodaji.
Kvalitetnom poslovnom politikom, iz godine u godinu, „MIDEN COMPANY“ bilježi sve bolje rezultate i u stanju je da ispuni sve zahtjeve i potrebe svojih klijenata i kupaca.
2021./2022. godine etablirana živinička firma „MIDEN COMPANY“ vrši rekonstrukciju i proširenje Prodajnog centra u Živinicama, ul. Novi grad bb, sa 800 m2 na preko 3000 m2 što ga čini najvećim i namodernijim salonom ovog tipa u Bosni i Hercegovini a i šire.
Simboličnom svečanošću danas je ovaj moderni objekat i otvoren.
Firma “MIDEN COMPANY” d.o.o. Živinice osnovana je 1997 godine sa sjedištem u Živinicama.
Svoj razvoj zasnovala je na pružanju usluga u građevinarstvu i transportu kao osnovnim djelatnostima.
Time se ova firma bavila sve do 2004 godine, kada otvara svoj prvi salon keramike, sanitarije, laminata, parketa i rasvjete u Živinicama.
Danas, “MIDEN COMPANY”predstavlja vodeću i respektabilnu firmu na području BiH u prodaji keramike, sanitarije, laminata , parketa i rasvjete sa 4 objekta u maloprodaji i jednim Distributivnim centrom u veleprodaji.
Kvalitetnom poslovnom politikom iz godine u godinu bilježi sve bolje rezultate i u prilici je da zadovolji sve zahtjeve svojih kupaca.
Značajno je za istaći da Miden company upošljava na desetine dobro obučenih djelatnika.
U salonima ove firme mogu se pronaći najpoznatiji svjetski brendovi keramike sanitarije i laminata kao što su Marazzi, Savoia , Anka, Grohe, Unitas, Geberit, Ceravit, Kolpa-san, Ariston, Jacuzzi, Kronooriginal, Egger, Tarkett, Balterio, Balta, Kaindl i mnogi drugi.

Menadžment Miden company smatra da je ključni element razvoja firme kvalitetan i dobro izgrađen odnos prema kupcima i dobavljačima, koji svakako predstavljaju suštinu njihovog egzistiranja na tržištu, te su 2012. godine otvorili Prodajni centar u Živinicama ul. Novi grad pored magistralnog puta, a 2021 godine otvorena su još dva prodajna salona u Tuzli i Banovićima i jedan Distributivni centar u Živinicama.
Krajnji cilj vlasnika i menadžmenta Miden company je kvalitetno poslovanje, zadovoljstvo kupaca i poslovnih partnera.
Da su taj cilj postigli potvrđuju i mnogobrojni urađeni objekti, širenje poslovanja i otvaranje novih radnih mjesta i novih poslovnica širom Bosne i Hercegovine.

Jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje