Početna aktuelnosti Asfaltirane dionice puta u MZ-a Živinice Gornje i Oskova

Asfaltirane dionice puta u MZ-a Živinice Gornje i Oskova

109
0
Podijeli

U zapadnom dijelu Grada Živinica gradonačelnik je obišao infrastrukturne projekte koji su završeni ovih dana, a radi se uglavnom o projektima asfaltiranja.

U roku od mjesec dana završit će se svi infrastrukturni projekti  iz Budžeta Grada Živinica za 2019. Godinu, naglasio je gradonačelnik.

Kroz spomenute projekte nedavno je u MZ Živinice Gornje sanirana  dionica puta u naseljenom mjestu Lučići u dužini od 191m, vrijednost radova iznosila je oko 20.00.00KM.

Ni MZ Oskova nije ostala bez realizacije projekata infrasturukture u ovoj godini, jedan od njih je i safaltiranje dionice puta u Modračkoj ulici u dužini od 290m, vrijednosti od oko 32.000.00 KM.

Također ovih dana bit će pokrenuta i realizacija postavljanja rasvjete iz još jednog preostalog lota. Po završavanju svega navedenog bit će završene sve stavke iz Budžeta kojima se osigurala realizacija infrastrukturnih projekata.

Ukoliko u budućnosti Budžet bude rastao kao i do sada imat ćemo mogućnosti da našim građanima obezbijedimo još kvalitetnije življenje, istakao je ovom prilikom gradonačelnik Kamenjaković.

Merisa Mujčinović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje