Početna aktuelnosti Izvještaji dežurnih službi,6.8.2019.

Izvještaji dežurnih službi,6.8.2019.

255
0
Podijeli

Teške tjelesne povrede zadobila je pješakinja prilikom kontakta sa putničkim motornim vozilom koje se kretalo unazad na parkingu trgovačkog centra Aden u Živinicama.

Na magistralnom putu M-18, dijelu pored grada jučer se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala četiri putnička motorna vozila. Tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica a na vozilima je pričinjena materijalna šteta.

U Živinicama, konkretno u gradu dogodila se saobraćajna nezgoda kada je putničko motorno vozilo ostvarilo kontakt sa izlogom poslovnog objekta. Nastala je materijalna šteta na vozilu i objektu.

Jedno lice je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-18 u mjestu Maline. U nesreći su učestvovala 2 motorna vozila na kojima je tom prilikom pričinjena materijalna šteta.

Iz oblasti kriminaliteta izdvojeno je omalovažavanje službenika policije od strane osobe u alkoholisanom stanju.

U informaciji iz Policijske stanice Živinice još stoji i da je u toku jučerašnjeg dana i noći zabilježeno i 10 prijava građana iz oblasti Ostali događaji.

U živiničkoj Službi hitne pomoći pregledano je 166 pacijenata a ekipa dežurnih ljekara i medecinara imala je i jedan izlazak na teren.

U Porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je pet beba. Dva dječaka i tri djevojčice.

Pripadnici Vatrogasne jedinice Živinice nisu imali intervencija.

Vodosnabdijevanje se odvijalo uz redukcije u noćnim satima.

Na svim dionicama savjetujemo opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu, poručuju iz BIHAMK-a.

 

Samka A.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje