Početna aktuelnosti Laboratorija “Sky Medical Lab” Živinice nudi građanima usluge iz nekoliko oblasti

Laboratorija “Sky Medical Lab” Živinice nudi građanima usluge iz nekoliko oblasti

653
0
Podijeli

U Živinicama je u ovoj godini otvorena privatna biohemijska laboratorija “Sky Medical Lab” .

Laboratorija “Sky Medical Lab” registrovana je za laboratorijsku dijagnostiku iz oblasti biohemije, imunohemije i hematologije.

Stručni tim prati sve novine u razvoju savremene medicine i laboratorijske dijagnostike i primjenjuje ih u praksi.

Zaposleni u laboratoriji “Sky Medical Lab ” neprestano se obučavaju kako bi u svakom trenutku korisnicima pružili pravu informaciju , od koje često zavise tok i  ishod ispitivanja i valjanost rezultata.

Pored navedenog u ovoj labaratoriji rade i nekoliko testova na koronavirus, kaže za TV Živinice diplomirani inženjer medicinsko – laboratorijske dijagnostike Alma Jusupović, vlasnica laboratorije “Sky Medical Lab ” , te navodi da se radi o PCR testu, antigenskom i serološkom testu.

Sva ispitivanja se izvode na automatizovanim hematološkim, biohemijskim i imunohemijskim analizatorima koji su umreženi sa računarskim sistemom što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu.

Najsavremeniji Medicinsko Biohemijski Laboratorij opremljen visokosofsticiranom opremom marke Beckman Coulter dopremljenom iz SAD-a , koja garantuje sigurnost i pouzdanost svake analize, koja bude urađena u toku jednog dana, naglašava Jusupović.

U ˝Sky Medical Lab˝ kažu,  da su zadovoljni rezultatima poslovanja koje su postigli u kratkom vremenu, te  velikim koracima nastavljaju koračati naprijed i u narednim godinama.

Sky Medical Lab se nalazi u ulici Oslobođenja bb (Preko puta islamskog centra), a građani istu mogu posjetiti u vremenu  od  07h do 19 h od ponedjeljka do subote.

Dijana Svrakić

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje