Početna Uncategorized Mega Diskont u Živinicama obilježava 2.rođendan

Mega Diskont u Živinicama obilježava 2.rođendan

58
0
Podijeli

Mega  Diskont u Živinicama danas  obilježava svoj drugi rođendan.

Povodom rođendana, u Mega Diskontu su za kupce pripremili različite pogodnosti tokom kupovine, kao i rošilj i degustacije drugih proizvoda.

Mjesto najbolje kupovine  sa pristupačnim cijenama  od prije dvije godine postao je Mega  Diskont , kažu kupci koji su došli u rođendanski shoping, kako bi kupovinom podržali  rad Diskonta.

Anto Crvenković, šef  poslovnice  Meha Diskonta u Živinicama kaže da nakon dvije godine postojanja u ovom gradu , uspjehom su zadovoljni.

Rezultate koje su postigli, pripisuje pristupačnim cijenama iz bogatog asortimana roba domaćih i stranih proizvođača – od svježe hrane i drugih kućanskih namirnica, preko higijenskih artikala, do igračaka.

Od maja do kraja augusta mjeseca, Mega Diskont i Yimor kompanija za kupce su priredili i nagradnu igru u povodu 33.godine postojanja .

Svi Vi koji  obavite kupovinu u pomenutim objektima  u minimalnoj vrijednosti od 30 KM , račun sa Vašim podacima možete ubaciti u naradnu kutiju i osvojiti vrijedne nagrade.

Otvaranjem Mega Diskonta u Živinicama 20 ljudi je  dobilo posao.

Misija Mega diskonta je uspješnost poduzeća u svim segmentima poslovanja  veleprodaje i maloprodaje.  Pravovremeno uočavanje i zadovoljavanje potreba  tržišta i krajnjih potrošača, kao i ostizanje i održavanje visokih standarda i  profesionalizma na svim razinama poslovanja.

Dijana Svrakić

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje