Početna Uncategorized Povodom 30 godina rada Televiziju Živinice posjetio Gradski mješoviti hor

Povodom 30 godina rada Televiziju Živinice posjetio Gradski mješoviti hor

143
0
Podijeli

9.juna ove godine naša medijska kuća obilježiće 30.godina rada i postojanja.

Tim, povodom menadžment TV Živinice posjetio je maestro Gradskog mješovitog hora Živinice sa još nekoliko članova, kako bi uputili čestitke, ali  i zahvalnost  za dosadašnju odličnu saradnju koju imaju sa TV Živinice.

Jubilej od 30 godina  važan je  za uspolenike ove medijske kuće ali i građana grada Živinice , i sve one koji ovaj medij doživljavaju kao svoj.

Maestro i članovi GMH uputili su najljepše čestitke i zahvalnost na dosadašnjoj saradnji.

Menadžmenta TV Živinice  istakao je zadovoljstvo  posjetom , i  izrazili nadu da će saradnja biti nastavljena i u narednom periodu.

Od 04.maja kada je osnovano Radio Televizija Živinice  pa sve do 09.juna kada je emitovana i prva TV emisija, prilika je da se sjećamo početaka, prvih koraka, brojnih projekata kroz koje smo rasli i razvijali se.

Ovo je period , da podsjetimo i na teške tehničke uslove u kojima svih 30 godina radimo.

Danas 17 zaposlenika ovog medija i nakon toliko godina, radi sa tri kamere i bez tehničke opremljenosti.

Zbog navedenog,    događaje sa terena nismo u mogućnosti da prenosimo uživo, a građani ovoga grada to sigurno zaslužuju.

Uposlenici Televizije Živinice uvijek su pa i u vrijeme kada nam je Domovina bila pod opsadom bili na raspolaganju  i na mjestu događaja  da Vama cijenjeni gledaoci ,  donosemo pravovremene informacije.

Ono što je iza objektiva, Vi ne vidite, ali želimo da znate , da  nadljudskim naporima, profesionalno ispratimo svaki zadatak.

Iskreno se nadamo , da će u ovoj godini, upravo kada obilježavamo 30.godina rada , biti ispunjena naša dugogodišnja želja, da tehnički budemo opremljeniji, te da kroz proces digitalizacije za koji su obezbjeđena sredstva u gradskom budžetu, dobijemo bolje uslove rada.

Dijana Svrakić

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje