Početna Uncategorized Članica Savjeta mladih DF Amina NUhić proglašen učenicom generacije MSŠ Živinice

Članica Savjeta mladih DF Amina NUhić proglašen učenicom generacije MSŠ Živinice

399
0
Podijeli

Savjet mladih Demokratske Fronte danas je upriličio prijem za  članicu Savjeta mladih DF-a Aminu Nuhić,   koja je proglašena za učenicu generacije MSŠ Živinice za školsku 2018/2019 godinu.

Ovom prilikom Savjet mladih i Demokratska Fronta čestitali su Amini na postignutim rezultatima, te izrazili zadovoljstvo što je dala i veliki doprinos u formiranju Savjeta ove političke stranke.

Amina Nuhić je tokom svog srednjoškolskog obrazovanja bila izuzetno marljiva , što je svakako na kraju i krunisano titulom učenice generacije pomenute škole .

Amina pored toga što je postiže  izvanredne rezultate u obrazovanju , veoma je aktivna i u van nastavnim aktivnostima, a također veliki doprinos daje i u mnogim  drugim organizacijama, između ostalog odlučila je poslije punoljestva da bude i dio Savjeta mladih Demokratske fronte Živinice, i već je drugu godinu u ovo timu.

Tim povodom Savjet mladih Demokratske fronte Živinice upriličio je prijem za učenicu generacije MSŠ Živinice.

Savjet mladih Demokratske fronte Živinice okuplja oko 25 aktivnih članova, koji će sasvim sigurno svojim radom i angažmanom,   donijeti prijeko potrebne promjene kako na lokalanom tako i na višim nivoima vlasti, poručili su iz Demokratske fronte.

Novinarka: Dijana Svrakić

 

 

 

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje