Početna aktuelnosti Drogeria market i Gradonačelnik Živinica uručili donaciju od 3.000 KM...

Drogeria market i Gradonačelnik Živinica uručili donaciju od 3.000 KM UG Djeci oboljelih od dijabetesa tip 1

876
0
Podijeli

Uz brojna sniženja, poklone i zabavni program u tržnom centru Bingo  Živinice otvorena  je prva dm prodavnica.

Tako su Živinice postale 43.grad   u kojem dm posluje, a prodajna mreža najvećeg drogerijskog lanca sada broji 75. prodavnicu.

Početak rada na novoj lokaciji kompanija dm obilježila je i društveno odgovornim angažmanom prema ovoj lokalnoj zajednici te je Udruženju građana Djece oboljele od dijabetesa tip 1 uručena donacija od 3.000KM.

Svoj doprinos ovom humanom gestu dao je i prvi čovjek Grada Živinica Samir Kamenjaković, koji je radio nekoliko sati na kasi u ovoj   prodavnici.

Važno je istaći, da je gradonačelnik Kamenjaković, od prvog dana bio uz djecu oboljelu od dijabetesa i njihove roditelej koji su imali trnovit put do osnivanja Udruženja.

Iz Udruženja Djece oboljele od dijabetesa tip 1 imali su riječi zahvale za ovu vrijednu donaciju koja će im biti od velikog značaja.

 

Moderno opremljen prodajni prostor kupcima nudi širok asortiman proizvoda za njegu i ljepotu, bebe i kućanstvo te proizvode iz segmenta zdrave ishrane.

Za sve današnje posjetitelje novootvorene prodavnice dm je obezbijedio veliki asortiman proizvoda po uvijek povoljnim cijenama te 1+1 gratis proizvode.

Posjetioci koji su obavili kupovinu u iznosu većem od 20 KM imali su priliku da zaigraju kolo sreće i osvoje nagrade, a oni čiji je račun iznosio više od 40 KM na poklon su dobili dm peškir.

No to nije sve! Dm poziva sve živiničane  da učestvuju u nagradnoj igri koja će trajati do 22.11.2019. godine i osvoje vrijedne nagrade. Prva nagrada je električni  šporet r Gorenje i dm poklon paket, druga nagrada je kuhinjski robot  Gorenje i dm poklon paket, dok preostali nagradni fond čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 20 KM. Pravo na učešće imaju svi koji do navedenog perioda obave kupovinu u novootvorenoj dm prodavnici.

Novinarka:Dijana Svrakić

 

 

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje