Početna aktuelnosti Izvještaj dežurnih službi za 01.04.2021.

Izvještaj dežurnih službi za 01.04.2021.

113
0
Podijeli

Službenici policijske uprave Živinice u proteklom danu i noći na području našeg grada evidentirali su jednu saobraćajnu nezgodu. Jedna osoba je povrijeđena u sudaru putničkog motornog vozila i bicikliste u Partizanskoj ulici. Zabilježeno je i 15 prijava građana iz oblasti ostali događaji.

Medicinsko osoblje Hitne pomoći Doma zdravlja Živinice pružili su 78 zdravstvenih usluga te su imali dva terenska izlazka.
Profesionalna vatrogasna jedinca nije imala intervencija.
Na porodilištu Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla rođeno je sedam beba, četiri dječaka i tri djevojčice.

Prema informaciji iz javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacije“ Živinice vodosnabdijevanje na području našeg grada u proteklom danu i noći bilo je uredno.

Iz Bihamka obavještavaju vozače da se u većem dijelu zemlje saobraća po suhom ili vlažnom kolovozu, a u jutarnjim satima na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove upozoravaju na smanjenu vidljivost, zbog magle. Vozače savjetuju da na svim putnim pravcima budu maksimalno oprezni.
U toku su radovi u tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica), zbog čega se saobraća naizmjenično-jednom trakom, uz regulaciju semaforima. U noćnim satima (23:00-04:30 sati) saobraćaj se na ovoj dionici obustavlja.
Zbog izvođenja sanacionih radova na putnom pravcu Banovići – Ribnica moguće je sporije saobraćanje.

Podijeli
Prethodni članakINFO BLOK 31.03.2021.
Sljedeći članak1. april

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje