Početna aktuelnosti Izvještaj dežurnih službi za 08.07.2021.

Izvještaj dežurnih službi za 08.07.2021.

242
0
Podijeli

Službenici Policijske uprave Živinice u proteklom danu i noći na području našeg grad evidentirali su jednu saobraćajnu nezgodu.

Povrijeđenih osoba nije bilo u sudaru dva putnička motorna vozila u ulici Alije Izetbegovića.

Zabilježeno je i 13 prijava građana iz oblasti ostali događaji.

Profesionalna vatrogasna jedinica imala je jednu tehničku intervenciju u naselju Maline gdje su uklanjali ostatke nakon saobraćajne nezgode.

Medicinsko osoblje Hitne pomoći Doma zdravlja Živinice pružilo je 112 zdravstvenih usluga građanima te su imali četiri terenska izlaska.

Prema informaciji iz javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacije“ Živinice vodosnabdijevanje na području grada Živinice u proteklom danu i noći bilo je otežano.

Iz Bihamka apeluju na vozače da voze maksimalno oprezno, da drže odstojanje između vozila i da izbjegavaju rizična preticanja.

Radovi se izvode u tunelu Čaklovići na putu Tuzla-Kalesija gdje se saobraćaj od 22 do 06 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tokom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tokom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Zbog izvođenja sanacionih radova na putnom pravcu Srebrenik – Orašje moguće je sporije saobraćanje.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje