Početna aktuelnosti Izvještaji dežurnih službi,15.11.2019.godine

Izvještaji dežurnih službi,15.11.2019.godine

925
0
Podijeli

U saobraćajnoj nezgodi koja se jučer dogodila na regionalnom putu Živinice-Kalesija u mjestu Donje Dubrave kontakt su ostvarili putničko i teretno motorno vozilo. Tom prilikom nastupila je manja materijalna šteta na vozilima.

Manja materijalna šteta na vozilima posljedica je i saobraćajne nezgode koja se dogodila na raskrsnici Križaljka. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva putnička motorna vozila.

U Policijskoj stanici Živinice registrovano je i devet prijava građana iz oblasti Ostali događaji.

U Službi hitne pomoći u Živinicama tokom jučerašnjeg dana i noći dežurni ljekari i medecinari obavili su pregled 116 građana koji su se obratili za ljekarsku pomoć. Obavljen je i jedan izlazak dežurne ekipe na teren.

Trinaest porođaja obavljeno je u Porodilištu Univerzitetsko kliničkog centra u Tuzli. Rođeno je jedanaest dječaka i dvije djevojčice.

Tokom jučerašnjeg dana dolazilo je do povremenog zastoja vodosnabdijevanja korisnika u dijelu ulica Alije Izetbegovića i Pašage Gogića. U noćnim satima vodosnabdijevanje se odvijalo uz redukcije.

Vatrogasci nisu imali intervencija.

Bez obzira na vremenske uvjete, od danas pa sve do 15. aprila naredne godine sva motorna vozila moraju imati odgovarajuću zimsku opremu, napominju iz BIHAMK-a.

Samka A.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje