Početna aktuelnosti Javni poziv za podnošenje prijava za refundaciju finansijskih sredstava koja su utrošena...

Javni poziv za podnošenje prijava za refundaciju finansijskih sredstava koja su utrošena za osnovno i srednje obrazovanje odraslih

208
0
Podijeli

Obavještavamo sve zainteresovane građane da je raspisan Javni poziv za za podnošenje prijava za refundaciju finansijskih sredstava koja su utrošena za osnovno i srednje obrazovanje odraslih.

S tim u vezi, pozivaju se građani sa područja Grada Živinice koji u skladu sa zakonom zbog starosne granice nisu mogli upisati redovno pohađanje nastave, odnosno koji su nakon prekida redovnog pohađanja nastave u osnovnoj ili srednjoj školi po nastavnom planu i programu za odrasle završili jedan od razreda osnovne ili srednje škole u školskoj 2020/2021. godini, da dostave svoje prijave na ovaj Javni poziv, kako bih Grad Živinice nakon provedenog postupka odabira korisnika finansijskih sredstava mogao izvršio refundaciju ili subvenciju utrošenih finansijskih sredstava.

Finansijska sredstva za osnovno i srednje obrazovanje odraslih građana sa područja Grada Živinice, planirana su u Budžetu Grada Živinice, za 2021. godinu.

Javni poziv objavljen je dana 29.10.2021. godine, a rok za dostavu prijava je 15 dana od dana objavljivanja.

Javni poziv i obrazac prijave svi zainteresirani građani mogu preuzeti u šalter sali Grada Živinice i linkovima ispod.

JAVNI POZIV

PRIJAVNI OBRAZAC  

Detaljnije informacije u vezi ovog Javnog poziva mogu se dobiti na info pultu Centra za pružanje usluga građanima (Šalter sala) Grada Živinice ili na telefon broj: 035/743-387.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje