Početna aktuelnosti Otvoren javni poziv za izbor sportiste godine

Otvoren javni poziv za izbor sportiste godine

519
0
Podijeli

Nakon godinu dana pauze Sportski savez grada Živinice ove godine sprovesti će sve aktivnosti oko organizacije manifestacije izbor sportiste godine našeg grada. Prvi korak je načinjen te je otvoren javni poziv na koji se individualni sportisti i članovi sportskih kolektiva iz našeg grada mogu prijaviti.

Važno je napomenuti da sportski klubovi dostavljaju prijave na javni poziv za izbor sportiste godine ukoliko se radi o članovima kolektivnih sportova. Nagrade će biti dodijeljene i za najbolje trenere i najbolje sportske radnike. Prijava treba da sadrži i kategoriju za koju se pojedinac prijavljuje. Prijave na javni poziv podnose se u zatvorenoj koverti sa naznakom prijava za izbor sportiste godine, lično ili putem pošte na pisarnicu grada Živinice. Rok za podnošenje prijava po ovom javnom pozivu je zaključno sa 23. decembrom do 15:00. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Svečana manifestacija izbor sportiste godine bit će održana u Bosanskom kulturnom centru u Živinicama 29. decembra sa početkom od 18:00 sati. Detalje javnog poziva svi zainteresirani mogu pronaći na web stranici grada Živinice www.gradzivinice.ba.

Mehmed Smajlović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje