Početna aktuelnosti Šefika Mujić najbolja sportiskinja TK u invalidnom sport, a Šaha Hodžić najperspektivnija...

Šefika Mujić najbolja sportiskinja TK u invalidnom sport, a Šaha Hodžić najperspektivnija sportiskinja TK za 2019.

991
0
Podijeli

U organizaciji  sportskog magazina BH Tempo 09 održana je tradicionalna manifestacija Izbor najboljeg sportiste TK,  na kojoj su dodijeljena priznanja istaknutim sportistima, klubovima i sportskim radnicima.

U konkurenciji Invalidski sport, titulu najbolje sportiskinje TK ponijela je Šefika Mujić iz Streljačkog Kluba osoba sa invaliditetom Živinice, dok je Plaketu najperspektivnije sportiskinje dobila Šaha Hodžić iz streljačkog Kluba Konjuh Živinice.

Sportski klubovi streljaštva u Živinicama zahvaljujući  rezultatima koji postižu postali su prepoznatljivi ne samo u ovoj lokalnoj zajednici nego u cijeloj BiH pa i šire.

Tim povodom najbolje članice  Streljačkog sportskog kluba Konjuh i Streljačkog kluba osoba sa invaliditetom Živinice Šefika Mujić i Šaha Hodžić   u svoje ruke od Sportskog magazina BH Tempo dobile su vrijedne  Plakete, za postignute sportske rezultate u 2019. godini.

Na novinarsko pitanje kako je biti najbolja sportiskinje TK u invalidnom sportu i najperspektivnija sportiskinja TK Mujić i Hodžić su kazale…

Više u prilogu…

 

 

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje