Početna aktuelnosti Servisne informacije-10.05.2019.

Servisne informacije-10.05.2019.

544
0
Podijeli

POLICIJA- Prema informacijama koje smo dobili u Policijskoj stanici Živinice u toku jučerašnjeg dana i noći dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Prva se dogodila u ulici 1.marta na parking prostoru u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila na kojima je nastupila materijalna šteta, povrijeđenih lica nije bilo.

U drugoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu M18 na raskrsnici Kulić učestvovalo je putničko i teretno motorno vozilo, povrijeđenih lica nije bilo a na vozilima je nastupila manja materijalna šteta.

Zabilježena su tri ostala događaja.

VATROGASCI- Profesionalna vatrogasna jedinica Općine Živinice imala je jednu intervenciju. Prijavu o požaru na krovu porodične kuće u Drugoj ulici br.38 zaprimili su u 21:42h.

Gorio je dimnjak kuće, vatrogasci su na vrijeme reagovali lokalizovali i u potpunosti ugasili požar.

HITNA- U hitnoj službi Doma zdravlja Živinice pregledano je 125 pacijenata, tim ljekara i medicinara tri puta je izlazio na teren.

JPVIK- U JPVIK kažu da je i dalje na snazi prvi stepen redukcije u noćnim satima.

BIHAMK- Na pojedinim dionicama u kotlinama i uz riječne tokove i jezera vidljivost je ovoga jutra smanjena zbog magle. Dani vikenda su pred nama tako da očekujemo pojačan promet vozila, kako na putevima u našoj zemlji, tako i na graničnim prelazima. Savjetujemo opreznu vožnju.

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje