Početna Uncategorized Servisne informacije 20.06.2022.

Servisne informacije 20.06.2022.

30
0
Podijeli

Policijski službenici PS Živinice evidentirali su jedno krivično djelo nasilja u porodici. U oblasti narušavanja javnog reda i mira, kao i saobraćajnih nesreća, nije bilo prijava. Evidentirano je i 11 ostalih događaja.

Hitna pomoć Doma zdravlja Živinice u protekla 24 sata obavila je 177 pregleda i četiri izlaska na teren.

Profesionalna vatrogasna jedinica Živinice nije imala intervencija.

JP VIK: Otežano vodosnadbijevanje u Dubravama, stanje u gradu uredno.

Porodilište: Na porodilištu na UKC Tuzla u prethodna 24 sata rođeno je devet beba, pet djevojčica i četiri dječaka.

BIHAMK:

Vozače teretnih vozila molimo da se, kada iza sebe primjete dužu kolonu putničkih vozila, nakratko isključe iz saobraćaja, kako bi se izbjegla nepotrebna i rizična preticanja.

Do 22.06. zbog radova zatvoreni su izlazi sa autoputa na petlji Podlugovi, a saobraćaj se preusmjerava na petlje Visoko i Sarajevo sjever. Ulazi na autoput na petlji Podlugovi su u funkciji. Radovi na autoputu A-1 izvode se i u zoni petlje Sarajevo sjever, gdje su zatvorene preticajne trake, kao i na vijaduktu Klopče na dionici Zenica sjever-Zenica jug, gdje je vozna traka zatvorena za saobraćaj.

U toku su deminerski radovi na magistralnom putu Cerik-Lončari (na dionici Cerik-pijaca „Arizona“). Radnim danima u vremenu od 08:30 do 16 sati na snazi su polusatne obustave saobraćaja, uz 15-minutna propuštanja vozila. Za vrijeme obustave u funkciji je i alternativni pravac Cerik-Brčko-Orašje.

Na graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Ramiz Rizvanović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje