Početna aktuelnosti Uskoro manifestacija “Sportista općine Živinice za 2018.godinu”

Uskoro manifestacija “Sportista općine Živinice za 2018.godinu”

344
0
Podijeli

Ovih dana je Sportski savez općine Živinice u saradnji sa Općinom Živinice raspisao je Javni poziv za izbor najuspješnijih sportista i sportskih klubova za 2018.godinu.

Bogata i raznovrsna sportska porodica općine Živinice,po mnogim segmentima,postigla je veoma značajne rezultate pa će u konkurenciji za najuspješnije u prošloj godini biti mnogo sportista ali i sportskih kolektiva.

Denis Brčaninović,predsjednik Sportskog saveza općine Živinice istakao je da sve pripreme za manifestaciju izbora najuspješnijih sportista i sportskih klubova općine Živinice za 2018.godinu idu planiranom dinamikom.

Priznanja će se dodjeljivati u više sportskih kategorija,za individualne i kolektivne sportove,u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Manifestacija najboljih sportista općine Živinice za 2018.godinu ne bi se mogla realizirati bez pokrovitelja a glavni je Općina Živinice.

Rok za podnošenje  prijava je do 26.marta do 15 sati.

Odluka o izboru “Sportiste općine Živinice za 2018.godinu” saopćit će se javno na svečanosti koja će se organizirati u Bosanskom kulturnom centru Živinice.

Datum svečanosti bit će naknadno objavljen.

Jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje