Početna aktuelnosti Uspješna pedagoška 2021./2022. godina Dječijeg obdaništa Živinice

Uspješna pedagoška 2021./2022. godina Dječijeg obdaništa Živinice

108
0
Podijeli

Stručno, vrijedno i osposobljeno osoblje Javne predškolske ustanove Dječije obdanište Živinice na čelu sa direktoricom Sabinom Andelić  ulaže najveće napore i čini sve najbolje, kako bi se djeca osjećala što sigurnije i udobnije u vrtiću, te im pružaju maksimalnu pažnju i ugodan boravak zajedno sa drugom djecom, a sve kroz edukativne igre i aktivnosti, koje djeca vole.

Pedagoška 2021./2022. godina uspješno je apsolvirana, bez obzira na sve otežavajuće okolnosti koje je proizvela pandemija korona virusa kao i drugi faktori koji opterećuju bh društvo.

U pedagoškoj 2022./2023. godini, pored redovnih aktivnosti koje obilježavaju kontinuirani rad Dječijeg obdaništa Živinice, planira se proširenje radnih i smještajnih prostora u skladu sa potrebama grada koji je u stalnoj ekspanziji a i renomea ove institucije koji je kod roditelja stečen višedecenijskim ozbiljnim i odgovornim radom.

Direktorica živiničkog obdaništa istakla je značajnu  podršku Osnivača u naporima da se unaprijede rad i uslovi u kojima se radi ali isto tako, stakla je neizmjeran značaj odgajateljica koje svojim odnosom prema delikatnom poslu odgoja i čuvanja djece doprinose uspješnosti i ugledu ove ustanove.

Osim toga, gospođa Andelić akcentirala je i bezrezervnu podršku Upravnog odbora u ostvarivanju i realizaciji svih projekata bitnih za sveukupno djelovanje Dječijeg obdaništa Živinice.

Jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje