Početna aktuelnosti Višća Donja: Sudar tri putnička motorna vozila

Višća Donja: Sudar tri putnička motorna vozila

121
0
Podijeli

Dana 4. jula u 21:40 minuta na regionalnom putu R-469 u mjestu Donja Višća, grad Živinice, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali F.M. rođen 1958. godine iz Živinica koji je upravljao putničkim motornim vozilom Ford Fiesta, A.N. rođen 1997. godine iz Đurđevika koji je upravljao putničkim motornim vozilom Škoda i Dž.L. rođen 2001. godine iz Banovića koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke Pežo. U navedenoj saobraćajnoj nezgodi vozač Dž.L. zadobio je lake tjelesne povrede koje je konstatovao dežurni ljekar na Univerzitetsko kliničkog centru Tuzla. Jedna osoba zadržana je na liječenju dok se o stepenu povrede treće osobe koja je učestvovala u saobraćajnoj nezgodi dežurni ljekar nije izjasnio.

O saobraćajnoj nezgodi u Donjoj Višći obaviješten je dežurni tužilac, a uviđaj na mjestu nesreće obavili su službenici Policijske uprave Živinice nalazi se u izvještaju Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

U periodu od 21:40 do 00:30 saobraćaj na dionici puta Živinice – Banovići bio je u potpunosti obustavljen te se odvijao alternativnim pravcima.

Na mjestu nesreće intervenisala je i Profesionalna vatrogasna jedinica čiji su pripadnici izvlačili jednu u osobu iz olupine vozila.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje