Početna aktuelnosti Izvještaj dežurnih službi grada Živinice za 06.06.2024. godine

Izvještaj dežurnih službi grada Živinice za 06.06.2024. godine

184
0
Podijeli

POLICIJA:

Službenici Policijske uprave/Policijske stanice Živinice u proteklom danu i noći na području našeg grada evidentirali su jedno krivično djelo, a radi se o krivičnom djelu oštećenje tuđe stvari.

Navedeno krivično djelo zabilježeno je na Gradskom mezarju u Živinicama.

Policijski službenici našeg grada u proteklom danu i noći evidentirali su i 21 prijavu građana iz oblasti ostali događaji.

HITNA SLUŽBA:

Ljekari u Hitnoj medicinskoj službi Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Živinice pružili su 141 zdravstvenu uslugu građanima, dok su medicinari i ljekari imali dva terenska izlaska.

VATROGASNA JEDINICA:

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice grada Živinice u proteklom danu i noći nisu imali intervencija.

JP “VODOVOD I KANALIZACIJE”:

Prema informaciji iz Javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacije“ Živinice vodosnabdijevanje na području našeg grada, prigradskih naselja i Dubrava u proteklom danu i noći bilo je uredno.

Iz Javnog preduzeća “Vodovod i kanalizacije” Živinice obavještavaju korisnike komunalnih usluga da će u petak, 7. juna u periodu od 07:00h do 12:00h biti otežano vodosnabdijevanje u južnom dijelu Prve ulice, u južnom dijelu ulice Alije Izetbegovića, tačnije od raskrsnice sa ulicom Oslobođenja, te u ulicama Armije Republike Bosne i Hercegovine i Rudarskoj ulici.

PORODILIŠTE:

U porodilištu Univerzitetsko kliničkog centra u Tuzli rođena su četiri dječaka.

BIHAMK:

Iz bosanskohercegovačkog auto-moto kluba vozače obavještavaju da su aktuelni sanacioni radovi na putevima: Lukavac-Šićki Brod, Jablanica-Prozor, Tarčin-Konjic, Kladanj- Vlasenica, Jelah-Doboj, Bijeljina-Rača, Čevljanovići-Nišići, kao i na kružnom toku na ulazu u Bosansku Gradišku. Na mjestima izvođenja radova saobraća se usporeno.

Mehmed Smajlović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje