Početna aktuelnosti U petak otvorenje prve dm prodavnice

U petak otvorenje prve dm prodavnice

1052
0
Podijeli

Na adresi Prva ulica bb, u TC Bingo, u petak, 15.11. dm drogerie markt otvorit će prvu prodavnicu u Živinicama. U moderno opremljenom prodajnom prostoru stanovnici ovog grada moći će uživati u izboru iz bogatog asortimana proizvoda dm marke kao i drugih, domaćih ali i svjetskih brendova.

Kako bi obilježili početak rada prve dm prodavnice u ovom gradu, a 75. u BiH, dm je za sve kupce na dan otvorenja, ali i narednih nekoliko dana, pripremo zanimljive sadržaje i pogodnosti. Pa tako prve dm kupce u Živinicama očekuju zabava i pokloni, popusti kao i vrijedna nagradna igra!

Za svaku obavljenu kupovnu na dan otvorenja dm će darivati ceker, a u periodu od 15. do 17.11. na ukupan iznos kupce očekuje popust od 15%. Oni koji na dan otvorenja obave kupovinu u iznosu od 40 KM i više na poklon će dobiti dm peškir, a kupci čiji iznos računa bude 20 KM i više imat će priliku da učestvuju u kolu sreće te osvoje različite vrijedne poklone. Sve dame imat će priliku i za besplatno šminkanje od 14 do 20 sati.

Ni to nije sve, jer dm poziva sve kupce da do 22.11. sreću okušaju u nagradnoj igri. Prva nagrada je električni šporet gorenje i dm poklon paket, druga nagrada je kuhinjski robot gorenje i dm poklon paket dok preostali fond nagrada čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 20 KM.

Prva dm prodavnica u Živinicama u petak počet će sa radom u 12 sati, a u 15 sati dm će Udruženju Djeca oboljela od dijabetesa tip 1 uručiti donaciju od 3.000 KM. Početak rada prve dm prodavnice u Živinicama podržat će i gradonačelnik Samir Kamenjaković koji će zajedno sa zaposlenicima uručiti donaciju.

dm

/Samka A./

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje